Littekenbehandeling met de Fusion Dermapen
Fusion dermapen is een efficiente en uiterst veilige behandeling voor de behandeling van littekens. De behandeling zet de huid aan tot aanmaak van nieuwe gezonde cellen die het litteken gaan opvullen. Breekt bestaand littekenweefsel af en versneld het genezingsproces van de wond. Een litteken wordt hiermee effectief minder zichtbaar. Het hyaluronzuur- gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid van het litteken weer steviger en compacter wordt. Doordat we de huid activeren tot zelf aanmaak van nieuwe cellen, mag een Monopen behandeling één van de meest natuurlijke huidverbeteringsbehandelingen genoemd worden.


De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempelt met meerder naaldjes waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in huid zo snel mogelijk wordt genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!
 Dermapen Microneedling 
deelbehandeling wangen of voorhoofd
 Dermapen Microneedling 
deelbehandeling wangen of voorhoofd (bijvoorbeeld acnélittekens) (met multi-needle) 30 min.
€ 65,-
Kuur van 6 behandelingen  € 390,-
Kuur van 4 behandelingen  € 260,-
De beste resultaten worden bereikt in een kuurverband van 6 behandelingen (minimaal 4 behandelingen). De behandelingen worden uitgevoerd met een interval van 4 weken. Minimaal 4 behandelingen nodig voor resultaat.