Nimue peelings
Nimue bio active peel
Effectieve fruitzuurpeeling op basis van glycolzuur, melkzuur en citroenzuur. Deze milde peeling brengt de huid in balans, verkleint de poriën, zorg voor een fijnere huidtextuur en een gezonde glans.
Nimue 35% Glycolic treatment
Een actieve reinigingsbehandeling, bedoeld voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De Glycol behandeling zorgt voor een gecontroleerde en gegarandeerde verwijdering van de dode huidcellen en een optimaal hydraterend effect. Deze behandeling verbetert de textuur, vochtigheidsgraad en algehele uitstraling van de huid.
Skin resurfacing complex: hyperpigmented skin
Een professionele behandeling op basis van polymeren die speciaal ontwikkeld zijn om hyperpigmentatie en zonbeschadiging te behandelen. De huidverjongende peeling op basis van lipase en protease werken in synergie met actieve werkstoffen om de huid te verhelderen. De cocktail op basis van melkzuur, pyruvic acid en amandelzuur zorgen voor een verjongende werking en vernietigen pigmentophopingen. Deze gecontroleerde peeling behandelt alle pigmentproblemen zonder de huid overmatig te belasten. Het resultaat is een gladdere en fijnere huid met een egale huidskleur.
Skin resurfacing complex: problematic skin
Een professionele behandeling op basis van polymeren die speciaal ontwikkeld zijn om de problematische, vette en acné huid te behandelen. De zuiverende peeling is op basis van vijf ingrediënten die allemaal op elkaar in spelen en acné vanuit alle fronten behandelen. Het complex op basis van zuren bevat onder andere salicylzuur en pyruvic acid. Het resultaat is een zuivere huid met minder littekens en roodheid.
Skin resurfacing complex: environmentally damaged skin
Een snelle en effectieve anti-ageinig resurfacing die de huid peelt en herstructureert zonder irritatie en bijverschijnselen. Wetenschappelijk onderbouwd. Met natuurlijk verkregen zuren. Voor zichtbare resultaten met minimale discomfort.
Kortom het SRC complex zorgt voor: het vernieuwen van de opperhuid, het verwijderen van de beschadigde buitenste huidlagen en het stimuleren van een gezonde groei.
Nimue bio active peel toevoegen aan de gezichtsbehandeling € 15,-
Nimue 35% Glycolic treatment € 85,-
Skin resurfacing complex: hyperpigmented skin € 90,-
Skin resurfacing complex: problemetic skin € 90,-
Skin resurfacing complex: environmentally damaged skin  € 90,-
Peeling kuur 3 SRC behandelingen één keer in de 4 weken  € 255,-
Peeling kuur 3 SRC behandelingen één keer in de 4 weken  (incl. producten voor thuis) € 295,-