Nieuwsbrief  

Juni - Juli - Augustus
    Seizoensbehandeling 

Summer Treatment   

Deze intensieve vochtherstellende gezichtsbehandeling is de beste behandeling om je huid te herstellen en goed te verzorgen tijdens de zomermaanden. Je huid wordt intensief gereinigd en geactiveerd door de micromassage tijdens de enzyme peeling die je huid laat stralen. We sluiten de behandeling af met een heerlijk verkoelend vliesmasker.

Met een stralende teint, ontspannen de zomer in is altijd een goed idee. Ontspanning en huidverbetering in één behandeling!

In juni - juli en augustus  79,- 

         

SEIZOENSBEHANDELING GLYCOL TREATMENT

Voorbeeldtekst. Klik om het tekstelement te selecteren.

De nummer 1 behandeling gegeven in de salon!

NIMUE

 WINT DE DUTCH BEAUTY AWARD MET HET SOOTHING REAPAIR SERUM!Soothing Repair Serum heeft de Dutch Beauty Award gewonnen in de catagorie COSMECEUTICALS!
Deze erkenning bevestigt de toewijding aan innovatie en kwaliteit in huidverbetering.

Het woinnende Soothing Repair serum is perfect voor de reactieve en gevoelige huid, vermindert effectief roodheid en irritatie en bevordert een gezonde huidbarrière met een unieke combinatie van dermabiotica, ontstekingsremmende ingrediënten en hydraterende componenten.

Wil je de kracht van dit bekroonde serum ervaren? Kom langs in de salon om dit fantastische serum te ontdekken! 
  NIEUW IN DE SALON B.ITCHY!

Ware schoonheid begint met een gezonde huid. Het baanbrekende aftercare product, B.ITCHY! The Aftercare, is ontworpen met jouw huid in gedachten, om deze snel en veilig te herstellen na invasieve behandelingen en om ondersteuning te bieden bij chronische huidaandoeningen zoals eczeem, rosacea en psoriasis. OOk is B.ITCHY! effectief te gebruiken bij pukkeltjes en een koortslip.

Dit maakt B.ITCHY! zo effectief.
Het combineert natuurlijke antibacteriële stoffen, antioxidanten en ontstekingsremmers om je huid te kalmeren, beschermen en versnellen in het herstelproces.

B.ITCHY! biedt niet alleen snelle en veilige genezing, maar ondersteunt ook de algehele huidgezondheid. Kies voor B.ITCHY! en geef je huid de verzorging die het verdient.

Wil je meer wten over dit nieuwe product? Vraag ernaar tijdens jouw volgende behandeling.
Voor iedereen een hele mooie zomer en tot ziens in de salon, Deborah.
Schoonheidssalon Bella Bellezza 
Stormshoek 78 
3191 TL Hoogvliet Rotterdam 
010-2950024 
WhatsApp: 06-14044070 
www.salonbellabellezza.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.