Bella Bellezza

Schoonheidssalon & pedicure

  

30 minuten (basic): reinigen, stomen, huidoneffenheden verwijderen en dagverzorging met spf 40.

45 minuten (extra): reinigen, stomen, huidoneffenheden verwijderen, masker en dagverzorging met spf 40.

75 minuten (standaard): reinigen, epileren, stomen, huidoneffenheden verwijderen, massage, masker en dagverzorging met spf 40.

€ 29.00

 

€ 39.00

 

€ 56.00

 

Professional treatment              

Revitaliserende behandeling bestaat uit 5 fases en werkt diep reinigend, stimulerend en verstevigend. De combinatie van retinol, enzymen, vitamine C en kaviaar zorgt ervoor dat de celactiviteit en collageen productie geactiveerd wordt, zodat de huid zijn elasticiteit terug krijgt.

Reinigen, epileren, ampul retinol, multipeeling, huidoneffenheden verwijderen, massage met lift ACE, hydrating mask en kaviaar dagverzorging. 

  € 75.00

AHA treatment

Glycol-,Melk- en salicylzuur peeling. De peelings lossen dode huidcellen op, geven een fijnere huidstructuur, minder pigmentvlekjes, frissere huidskleur en zijn diepreinigend. Is een peelingbehandeling zonder langdurige hersteltijd waardoor u er representatief blijft uitzien. Concentratie word afgestemd op uw huidconditie.

Het Marmatrix vliesmasker is een masker op basis van hoogwaardig gevriesdroogd alginaat (zeewier). Het masker wordt geactiveerd met een lotion op basis van strandkamille en plankton (rijk aan omega 3) extract. Het masker geeft vermindering van de expressielijntjes, verfijning van de huidstructuur, verbetering van de spankracht en hydrateerd en is lekker verkoelend na de AHA peeling.

Reinigen, epileren, fruitzuur peeling, huidoneffenheden verwijderen, massage, marmatrix vliesmasker en dagverzorging.

 € 80.00
Passage treatment

Een gezichtsbehandeling met een intensieve 30 minuten durende massage. De bovenste huidlaag, de opperhuid, wordt gepasseerd en er wordt gewerkt in de diepere huidlagen. Verklevingen worden opgeheven waardoor littekentjes en rimpels minder worden. Ook gaat uw gezicht er veel meer ontspannen uitzien. De doorbloeding (toevoer van zuurstof) wordt gestimuleerd, evenals het bindweefsel. Met als doel het steviger en gezonder maken van de huid.

Reinigen, epileren, fruitzuur peeling, huidoneffenheden verwijderen, passage massage, masker en dagverzorging.

€ 85.00

DNA treatment

Tijdens deze behandeling worden er DNA marmagel pads bestaande uit gevriesdroogde algen biomatrix gebruikt. De DNA treatment ondersteund de regeneratie en vitalisatie van de huid. Daarnaast wordt het celmetabolisme (stofwisseling in de cellen) gestimuleerd en werkt het huid verzachtend, beschermend en anti-irriterend (verminderd roodheid). Naast de DNA marmagel wordt ook het marmatrix masker gebruikt in deze behandeling. Het marmatrix masker is een gevriesdroogd masker en zorgt voor afvoeren, stimuleren en geeft een lichte exfoliatie. De DNA treatment is geschikt voor alle huidtypen, maar in het bijzonder voor de oudere, vermoeide, droge en gestreste huid.

Reinigen, epileren, enzyme peeling, huidoneffenheden verwijderen, soft touch massage met caviar ampullen en dna marmagel, marmatrix vliesmasker en dagverzorging.

 

€ 95.00

Nimue behandelingen

Deluxe Treatment

Een luxe behandeling met een effectieve fruitzuur peeling op basis van glycolzuur, melkzuur en citroenzuur. Deze milde peeling brengt de huid in balans, verkleint de poriën, zorgt voor een fijnere huidstructuur en een gezonde glans.

Reinigen, enzyme peeling, bio active complex, comedomen, epileren, massage, crème masker OF alginaat masker OF collagen film masker, serum, crème met spf 40, mist vitamine C.

met creme masker

€ 70.00 

met alginaat masker

€ 75.00

met collagen film masker

€ 80.00

Glycol- Hyalronic Treatment

Actieve glycolzuur peeling die zorgt voor een gecontroleerde verwijdering van dode huidcellen en een optimaal hydraterend effect. Zonbeschadiging wordt herstelt en rimpeltjes worden verfijnt. Verbetert  de vochtigheidsgraad en algehele uitstraling van de huid.

reinigen, enzyme peeling,  35% glycolic peel,  bio active complex, comedomen, epileren, massage met super hydrating mask, spf 40.

€ 75.00  

SRC Treatments

SRC Anti- pigment: Intensieve melkzuur peeling speciaal ontwikkeld voor het behandelen van vroegtijdige huidveroudering en pigment problemen. Het resultaat is een gladde, jonger uitziende huid met een egale huidskleur.

SRC Anti-aging: Huidverjongende peeling die huidveroudering, rimpels en lijntjes op een effectieve manier aanpakt met een direct egalere, glanzende en jonger uitziende huid als resultaat.

SRC Anti-acné: Zuiverende salicylzuur peeling die acné op alle fronten aanpakt. Dankzij het diepreinigende effect en de normaliserende werking op de actieve talgklieren ontstaat een schone en rustige huid met minder onzuiverheden, ontstekingen en littekens.

reinigen, enzyme powder met liquid activator, cleansing gel, prepping solution, SRC voor gewenst huidtypen, TDS solution, alginaat masker, after care hydrator en spf 40.

€ 80.00   

Micro neelding 1e behandeling incl roller t.w.v € 50.00

Behandeling waarbij direct zichtbare huidverjonging en collageen stimulatie wordt bereikt. Een microneedlingroller die een minimale penetrerende werking heeft, wordt hierbij gebruikt om de huid toegankelijker te maken voor de werkstoffen. Betere opname van uw thuisverzorgingsproducten.

reinigen, enzyme peeling, bio active complex, comedomen, epileren, prepping solution, microneedling met TDS solution, alginaat OF collagen film, after care hydrator en spf 40.

€ 125.00

Micro neelding

met alginaat masker

met collagen film masker

 

€ 95.00

€ 105.00 

Losse modules voor uitbreiding van uw gezichtsbehandeling  
   
Marmatrix oogmasker € 15.00
Marmatrix halsmasker € 20.00
Marmatrix gezichtsmasker
€ 35.00
Peeling los bij gezichtsbehandeling € 11.50
Fruitzuur los bij gezichtsbehandeling € 16.50 
Innovatieve serum II, 2 dosis € 16.50 
Bio active complex peeling € 16.50 
Bindweefsel/cupping massage € 12.50 
CO2 handpakking (bruissensatie) € 22.50
   
                                                                  
     
     

 

 

Bella Bellezza

Afspraak maken:

Bel: 010 2950024