Over de Observe Huidscan
Een goede huidanalyse is de basis voor het succes van een huidbehandeling. Bij schoonheidssalon Bella Bellezza begeleidt ik u graag naar een jeugdige en gezonde huid. De Huidscan Observ 520 is daarbij een onmisbare tool. Met de Observ huidscan is het mogelijk om uw huid op een uitgebreide manier te analyseren. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De Observ huidscan analyseert ook de diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld. De resultaten van de huidscan kunnen worden opgeslagen en vergeleken met voorgaande sessies. Het behandelplan van schoonheidssalon Bella Bellezza is niet gebaseerd op veronderstellingen, maar op de werkelijkheid. Met het scannen van uw huid zien we direct wat uw huid nodig heeft!
HUIDSCAN MAAKT HET ONZICHTBARE ZICHTBAAR!
Waarom een huidscan met de Observ?
De geavanceerde technologie van de OBSERV 520 maakt het mogelijk om de gezichtshuid te scannen met behulp van zes verschillende filters. Binnen 10 seconden brengt hij alle uw huidkenmerken in beeld. Zo ontstaat een reeks foto’s die samen een helder beeld geven van de conditie van uw huid, wat een waardevol uitgangspunt is bij het kiezen van de juiste huidbehandeling en meest geschikte huidverbeteringsproducten.
Voordelen van een huidanalyse met OBSERV 520
Het grote voordeel van een dergelijke huidanalyse is natuurlijk dat je een helder beeld krijgt van huidaandoeningen die met het blote oog nog niet te zien zijn. Daarnaast worden ook bestaande huidaandoeningen uitgelicht. Na afloop bent u exact op de hoogte van de algehele conditie van uw huid en kan ik u gericht adviseren omtrent doelgerichte huidverbetering.
De OBSERV 520 huidscan belicht onder meer:
Pigmentatiestoornissen
Verdeling van melasmapigmentatie
Huidschade door zonlicht
Gedehydrateerde huid/milia (gerstekorrels)
Overmatige talgklierproductie/vet huidtype (porfyrine)
Verstopte poriën
Lage talgklierproductie/droog huidtype
Verhoornde huid
Huidveroudering zoals rimpels en huidverslapping
Gevoelige, dunne, kwetsbare huid
Huidoppervlaktetextuur
Vasculaire gebieden (roodheid, couperose en rosacea)
Verminderde bloedcirculatie
Huidirritatie
Wilt u ook weten wat voor huid u heeft?
In een vrijblijvend adviesgesprek maak ik een analyse van uw huid waarna ik u precies kan adviseren hoe we samen uw huidprobleem kunnen gaan oplossen.
Daarom boek je een huidscan met de OBSERV 520 bij schoonheidssalon Bella Bellezza
* Een huidscan is razendsnel gemaakt waarna ik u kan vertellen wat er op de foto’s te zien is.
* Hoe u eventuele huidaandoeningen het beste kunt behandelen.
* U heeft ook meteen een beeld over hoe uw huid er over enkele jaren uit zal zien wanneer u besluit om er verder niets aan te doen.
* De resultaten van de huidscan kunnen worden opgeslagen om de effecten van een behandeling of huidverbeteringsroutine later terug te kunnen zien indien gewenst.
* U ontvangt de huidscan eenvoudig per email zodat u deze altijd zelf kunt raadplegen of kunt vergelijken met een nieuwe scan na verloop van tijd.
* Ook checken ik meteen hoeveel vergoeding u kunt krijgen voor eventuele behandeling via uw zorgverzekeraar.