WAT IS DE FUSION DERMAPEN?
Fusion dermapen is een efficiente en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur- gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddeel van de huid is, mag een Monopen behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempelt met meerder naaldjes waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in huid zo snel mogelijk wordt genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

Dermapen indicaties

Verslapte, rijpere huid
Fijne lijntjes en rimpels
Volumeverlies
Grove poriën


De dermapen behandeling behoort tot een nieuw concept in de huidverjonging en behoort tot collageen inductie therapie.
Dermapen Microneedling voor gezicht (multi-needle)
Dermapen Microneedling voor gezicht  (met multi-needle) 60 min. € 95,-
Kuur van 6 behandelingen  € 570,-
Kuur van 4 behandelingen  € 380,-
Deze techniek van huidverbetering wordt ook wel collageen inductie therapie genoemd. Door het prikken van microscopisch kleine gaatjes in de huid wordt de collageenaanmaak intens gestimuleerd omdat onze huid deze gaatjes wil 'dichten'. Hierdoor ontstaat er huidverbetering. Deze behandeling is met name geschikt om rimpels en lijntjes aan te pakken, (acne)littekens en poriën te verfijnen, en de huid te verstrakken. 
De beste resultaten worden bereikt in een kuurverband van 6 behandelingen (minimaal 4 behandelingen). De behandelingen worden uitgevoerd met een interval van 4 weken.
Meerprijs hals, per behandeling € 25,-
Meerprijs decolletè,  per behandeling € 65,-
Dermapen Microneedling voor gezicht  (met mono & multi-needle)
Dermapen Microneedling voor gezicht  (met mono & multi-needle) 75 min. € 130,-
Kuur van 6 behandelingen  € 780,-
Kuur van 4 behandelingen  € 520,-
Met de mono needle behandelen we eerst de diepere lijntjes en mimieksrimpeltjes op het voorhoofd, rondom de ogen en de mond. Hierdoor wordt er meer collageen aangemaakt in het diepste punt van de lijntjes en rimpeltjes waardoor ze vlakker worden. Daarna vervolgen we met de multi needle waarmee we het hele gezicht behandelen. De beste resultaten worden bereikt in een kuurverband van 6 behandelingen (minimaal 4 behandelingen).  De behandelingen worden uitgevoerd met een interval van 4 weken.
Meerprijs hals, per behandeling € 25,-
Meerprijs decolleté,  per behandeling € 65,-
Dermapen Microneedling 
deelbehandeling ogen en bovenlip (met mono of multi-needle)
Dermapen Microneedling 
deelbehandeling ogen en bovenlip (met mono of multi-needle) 30 min
€ 65,-
Kuur van 6 behandelingen  € 390,-
Kuur van 4 behandelingen  € 260,-
De oogcontour en de lipcontour verouderen vaak als eerste. De huid is daar veel dunner dan op de rest van je gezicht en lichaam. Hierdoor kunnen zich sneller rimpeltjes vormen. Met de fractional microneedling pen kunnen we de diepte van de naaldjes instellen tot de minimale diepte van 0,1 mm. Zo kunnen we dus op veilige wijze dit delicate gebied behandelen tot aan de wimperrand en dat is vrij uniek omdat de ogen meestal een no-go zijn voor intensievere behandelingen. 
De beste resultaten worden bereikt in een kuurverband van 6 behandelingen (minimaal 4 behandelingen). De behandelingen worden uitgevoerd met een interval van 4 weken.
 Dermapen Microneedling 
zonebehandeling ogen of bovenlip (met mono of mulit-needle)
Dermapen Microneedling 
zonebehandeling ogen of bovenlip (met mono of mulit-needle) 20 min 
€ 45,-
Kuur van 6 behandelingen  € 270,-
Kuur van 4 behandelingen  € 180,-
Wat is het verschil met een dermaroller?
Dermapen microneedling houdt in dat er niet meer gerold wordt over de huid maar eerder gestempeld. Op het apparaat zit een stempeltje met daarop ultrafijne naaldjes. Dit stempeltje gaat op en neer waardoor de huid geperforeerd wordt door de naaldjes die op het stempeltje zitten. Een van de voordelen van fractional needling is dat de diepte ingesteld kan worden op het apparaat, in tegenstelling tot de roller waarbij dit niet kan. Hierdoor kunnen ook gevoelige en kleine delen van het lichaam gemakkelijk en verantwoord behandeld worden, zoals de oogcontour en de bovenlip. Daarnaast vindt er minder trauma plaats omdat de naaldjes de huid loodrecht perforeren.
Wat kan je verwachten na de behandeling?
Na de behandeling is je huid rood en voelt het warm en strak aan. Er is geen downtime bij de behandeling. Bij nagenoeg iedereen is de roodheid de volgende dag helemaal verdwenen. Als er al sprake is van een lichte roodheid dan kan dat makkelijk met make-up verborgen worden. Na een paar dagen kan er een lichte vervelling plaats vinden omdat de nieuw gevormde cellen oudere cellen vervangen.