NIMUE


Nimue staat bekend om haar moderne huidclassificatie concept (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten, huidverjonging, herstel, antioxidatie en zonbescherming.
Om de veeleisende markt tevreden te stellen is bij Nimue de filosofie en het concept continue in ontwikkeling. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendsettend.

Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en ingrediënten. De behandelingen en producten hebben als focus de huid te herstructureren en de huidconditie te optimaliseren.

De actieve ingrediënten komen voort uit de bio-technologie, homeopathie en de aromatherapie. Nimue Skin Technology is de eerste productlijn die gebruik maakt van Alpha Hydroxy Acids in een juiste drievoudige combinatie. Te samen met hoogwaardige homeopathische werkstoffen en nano-technologie geeft dit verbluffende resultaten. Een veilige behandelmethode met snel zichtbaar resultaat. De producten van Nimue zijn dierproefvrij alsmede vrij van parfum en minerale olieën.

Door externe invloeden vertoont de huid van tegenwoordig al vroegtijdige veroudering. De oorzaak begint vaak al op jonge leeftijd, denk maar aan het niet juist verzorgen en beschermen van de huid, zonbeschadiging, roken, alcoholgebruik, medicijngebruik enz.

De Nimue werking:
- Rejuvenation: huidvernieuwing en huidverjonging
- Restoration: probleemoplossend en genezend
- Antioxidation: voeding en huidbeschermend
- Sunprotection: bescherming tegen vroegtijdige veroudering

Nimue resultaten:

  • Gezonde mooie huid
  • Verfijnt de poriestructuur
  • Matteert de huid door regulatie van talg
  • Verbetert de acnehuid
  • Verbetert het vochtgehalte in de huid
  • Vermindert pigmentvlekjes
  • Kalmeert de gevoelige huid
  • Werkt preventief tegen huidveroudering

 

Helaas mogen wij deze producten niet in de webshop plaatsen.

Voor het bestellen van de Nimue producten kunt u het contactformulier gebruiken die is te vinden onder het kopje contact op de website.

Of via deze link:https://www.salonbellabellezza.nl/ct-menu1-item18/ct-menu1-item20

U kunt ze ook bestellen per mail: salonbellabellezza@gmail.com of per telefoon: 010-2950024


 

Nimue