Bella Bellezza

Schoonheidssalon & pedicure

 

30 minuten (basic): reinigen, stomen, uitreinigen en dagverzorging met spf 40.

€ 29.50  

45 minuten (extra): reinigen, stomen, uitreinigen, masker en dagverzorging met spf 40.

€ 39.50

75 minuten (standaard): reinigen, epileren, stomen, uitreinigen, massage, masker en dagverzorging met spf 40.

58.00

Deluxe Treatment

Een luxe behandeling met een effectieve fruitzuur peeling op basis van glycolzuur, melkzuur en citroenzuur. Deze milde peeling brengt de huid in balans, verkleint de poriën, zorgt voor een fijnere huidstructuur en een gezonde glans.

Reinigen, enzyme peeling, bio active complex, uitreinigen, epileren, massage, crème masker OF alginaat masker OF collagen film masker, serum, crème met spf 40, mist vitamine C.

met creme masker

€ 72.50 

met alginaat masker

€ 77.50

met collagen film masker

€ 82.50

 

Glycol Treatment

Actieve glycolzuur peeling die zorgt voor een gecontroleerde verwijdering van dode huidcellen en een optimaal hydraterend effect. Zonbeschadiging wordt herstelt en rimpeltjes worden verfijnt. Verbetert  de vochtigheidsgraad en algehele uitstraling van de huid.

reinigen, enzyme peeling,  35% glycolic peel,  bio active complex, uitreinigen, epileren, massage met super hydrating mask, spf 40.

€ 77.50  

SRC Treatments

SRC Anti- pigment: Intensieve melkzuur peeling speciaal ontwikkeld voor het behandelen van vroegtijdige huidveroudering en pigment problemen. Het resultaat is een gladde, jonger uitziende huid met een egale huidskleur.

SRC Anti-aging: Huidverjongende peeling die huidveroudering, rimpels en lijntjes op een effectieve manier aanpakt met een direct egalere, glanzende en jonger uitziende huid als resultaat.

SRC Anti-acné: Zuiverende salicylzuur peeling die acné op alle fronten aanpakt. Dankzij het diepreinigende effect en de normaliserende werking op de actieve talgklieren ontstaat een schone en rustige huid met minder onzuiverheden, ontstekingen en littekens.

reinigen, enzyme powder met liquid activator, cleansing gel, prepping solution, SRC voor gewenst huidtypen, TDS solution, alginaat masker, after care hydrator en spf 40.

€ 82.50

Passage treatment (Cupping)

Een gezichtsbehandeling met een intensieve massage. De bovenste huidlaag, de opperhuid, wordt gepasseerd en er wordt gewerkt in de diepere huidlagen. Verklevingen worden opgeheven waardoor littekentjes en rimpels minder worden. Ook gaat uw gezicht er veel meer ontspannen uitzien. De doorbloeding (toevoer van zuurstof) wordt gestimuleerd, evenals het bindweefsel. Met als doel het steviger en gezonder maken van de huid.

Reinigen, epileren, fruitzuur peeling, uitreinigen, passage massage met silicone cups, masker en dagverzorging.

 

€ 85.00 

Micro neelding 1e behandeling incl roller t.w.v € 50.00

Behandeling waarbij direct zichtbare huidverjonging en collageen stimulatie wordt bereikt. Een microneedlingroller die een minimale penetrerende werking heeft, wordt hierbij gebruikt om de huid toegankelijker te maken voor de werkstoffen. Betere opname van uw thuisverzorgingsproducten.

reinigen, enzyme peeling, bio active complex, uitreinigen, epileren, prepping solution, microneedling met TDS solution, alginaat OF collagen film, after care hydrator en spf 40.

 

€ 125.00

Na eerste behandeling

met alginaat masker

€ 95.00

met collagen film masker

€ 105.00

 

All in one gezichtsbehandeling

Behandeling waarbij u zelf aangeeft wat u belangrijk vind in de gezichtsbehandeling. Hiervan maken we samen een behandeling op maat.

Te boeken voor 45 minuten, 60 minuten of 90 minuten.

 

45 minuten

€ 47.50

60 minuten

€ 62.50

90 minuten

€ 92.50

 

 Huidanalyse

Huidanalyse met de microscoop camera inclusief productadvies

 € 15.00 

 

Losse modules voor uitbreiding van uw gezichtsbehandeling  
Collagen film oogmasker € 15.00
Collagen film gezichtsmasker € 25.00
Bio active complex
€ 16.50
Peeling € 12.50
Fruitzuur bij gezichtsbehandeling € 16.50 
Cupping massage € 12.50 
Couperose/fibromen verwijdering
 
 
 
 Minimum        € 7.50
10 minuten    
€ 10.00
15 minuten    
€ 15.00
20 minuten    
€ 20.00
 
   

 

 

Bella Bellezza

Afspraak maken:

Bel: 010 2950024