Nieuwsbrief  

December - Januari - Februari
Seizoensbehandeling

Tripollar gezichtsbehandeling

  Speciaal voor de koude winter maanden is dit een heerlijke verwarmende behandeling! De Tripollar verwarmd de huid in de diepere huidlagen en hierdoor trekken de collageenvezels in de huid samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat

vermindering van rimpels en lijntjes
 verbetering van gelaatscontouren
 verstrakking van verslapte huid
 versteviging van de huid anti-aging

De behandeling bestaat uit: reiningen, epileren, peeling, onzuiverheden verwijderen, 20 minuten tripollar massage gezicht, masker met nek massage tijdens intrekken en dagverzorging. 


€ 77.50 
 3 Nieuwe specialisaties in de salon! 
Het zal niemand ontgaan zijn dat ik op dit moment druk bezig ben met een nieuwe opleiding voorMEDISCH SCHOONHEIDSSPECIALIST DERMATOLOGIEDoor verschillende al behaalde diploma’s kan ik de opleiding versnelt doen. Als mijn planning goed verloopt zal ik in december 2023 klaar zijn met alle modules en het diploma in ontvangst kunnen nemen.Op dit moment kan ik al 3 specialisaties toevoegen aan het behandelaanbod in de salon.De specialisaties staan per 01-01-2023 geregistreerd bij de ANBOS, het SKIN-register en alle zorgverzekeringen. Hierdoor is vergoeding uit de aanvullende zorgverzekering in veel gevallen(deels) mogelijk.De nieuwe behandelingen zijn: 
→ ACNE THERAPIE

→ MEDISCHE CAMOUFLAGE

→ELEKTRISCH ONTHAREN


--------------------------------------------------------
NIEUW


Schoonheidssalon Bella Bellezza nu ook in het SKIN register

Het kwaliteitsregister van schoonheidsspecialisten in Nederland.

Omdat ik kwaliteit en ontwikkeling heel belangrijk vind staat de salon per 01-12-2022 geregistreerd in het SKIN-register.Schoonheidsspecialisten in het SKIN register hebben een kwaliteitskeurmerk en moeten blijven voldoen aan strenge kwaliteits- en ontwikkelingseisen.

Aankondiging

Per 01-01-2023 ben ik genoodzaakt om de prijzen van de behandelingen iets te verhogen.Bedankt voor het in mij gestelde vertrouwen, ik kijk ernaar uit u te mogen blijven begroeten in mijn salon. Voor nu wens ik u hele fijne feestdagen en een stralend 2023 toe.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.30
Dinsdag 09.00 - 17.30
Woensdag 09.00 - 12.30
Donderdag 09.00 - 17.30
Vrijdag 09.00 - 15.00
Zaterdag en Zondag gesloten

Tot ziens in de salon, 

Deborah
Salon Bella Bellezza
Stormshoek 78
3191 TL 
Hoogvliet010-2950024

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.salonbellabellezza.nl