OxyGeneo

Zuurstofbehandeling

OxyGeneo  is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert.
Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit. OxyGeneo is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. Een drievoudige werking in één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat.

TriPollar

Radiofrequentie

TriPollar  behandelingen verbeteren uw gelaatscontouren en geven u een frissere, strakkere en jongere uitstraling. TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat. Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat. De resultaten zijn onmiddelijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.

Ultrasoon

Celstimulatie

De  Ultrasoon  behandeling reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid. Bovendien wordt door ultrasoon de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen. Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huiscondities. Tevens geeft ultrasoon een micromassage aan de huid die het celmetabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen.

OxyGeneo behandeling 30 minuten

Cleansing gel, conditioner, oxygeneo met primergel en oxypod, serum met ulktrasoon of massagekop, after care hydrator en spf 40.
€ 59,-
OxyGeneo behandeling 60 minuten

Cleansing gel, conditioner, epileren, oxygeneo met primergel en oxypod, onzuiverheden verwijderen, serum met ultrasoon of massagekop, gezichtsmassage, masker, after care hydrator en spf 40.
€ 79,-
OxyGeneo kuur (6 beh) 5 + 1 gratis

Week 1   oxygeneo 60 minuten
Week 3   oxygeneo 30 minuten
Week 5   oxygeneo 30 minuten
Week 7   oxygeneo 60 minuten
Week 9   oxygeneo 30 minuten
Week 11 oxygeneo 30 minuten

Totaal € 394,- minus kuurkorting (59,-) = 6e gratis = 335,-
€ 335,-
OxyGeneo + TriPollar (zonder masker) 60 minuten

Cleansing gel, conditioner, oxygeneo met primergel en oxypod, serum met ultrasoon of massagekop, tripollar behandeling, after care hydrator en spf 40.
€ 99,-
OxyGeneo + TriPollar (met masker) 75 minuten

Cleansing gel, conditioner, epileren, oxygeneo met primergel en oxypod, onzuiverheden verwijderen, serum met ultrasoon of massagekop, tripollar behandeling, masker met hals en decolleté massage, after care hydrator en spf 40.
€ 109,-
OxyGeneo + TriPollar (incl massage en masker) 90 minuten

Cleansing gel, conditioner, epileren, oxygeneo met primergel en oxypod, onzuiveheden verwijderen, serum met ultrasoon of massagekop, gezichtsmassage, tripollar behandeling, masker, after care hydrator en spf40
€ 120,-
OxyGeneo + Tripollar kuur (6 beh) 5 + 1 gratis

Week 1   oxygeneo + tripollar 75 minuten
Week 3   oxygeneo + tripollar 60 minuten
Week 5   oxygeneo + tripollar 60 minuten
Week 7   oxygeneo + tripollar 75 minuten
Week 9   oxygeneo + tripollar 60 minuten
Week 11 oxygeneo + tripollar 60 minuten

Totaal 614,- minus kuurkorting (99,-) = 6e gratis = 515,-
€ 515,-
TriPollar gezicht 30 minuten

Cleansing gel, conditioner, tripollar behandeling, after care hydator en spf 40.
€ 59,-
TriPollar gezicht  75 minuten

Cleansing gel, conditioner, epileren, tripollar behandeling, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage, masker, after care hydator en spf 40.
€ 90,-
Tripollar kuur (6 beh) 5 + 1 gratis

Week 1   tripollar 75 minuten
Week 3   tripollar 30 minuten
Week 5   tripollar 30 minuten
Week 7   tripollar 75 minuten
Week 9   tripollar 30 minuten
Week 11 tripollar 30 minuten

Totaal € 416,- minus kuurkorting (€ 59,-) = 6e gratis = 357,-
€ 357,-
Meerprijs voor uitbreiding van uw gezichtsbehandeling
TriPollar hals
€ 39,-
TriPollar decolleté
€ 39,-
TriPollar handen
€ 39,-
TriPollar zone rondom ogen (8 min) € 19,-
TriPollar zone rondom mond (6 min) € 15,-
TriPollar zone fronsrimpel (4 min) € 10,-
TriPollar zone voorhoofd (8 min) € 19,-
Meerprijs voor uitbreiding van uw gezichtsbehandeling
Ampul of serum insluizen met Ultrasound € 10,-