Bella Bellezza

 Basisbehandelingen

30 minuten: reinigen, stomen of enzyme peeling, uitreinigen en dagverzorging met spf 40.

€ 33.50

45 minuten: reinigen, stomen of enzyme peeling, uitreinigen, masker en dagverzorging met spf 40.

€ 43.50

Standaard: reinigen, epileren, stomen of enzyme peeling, uitreinigen, massage, masker en dagverzorging met spf 40.

€ 66.00

Huidverbetering

Deluxe Treatment (Intensiteit Mild)

Een luxe behandeling met een effectieve fruitzuur peeling op basis van glycolzuur, melkzuur en citroenzuur. Deze milde peeling brengt de huid in balans, verkleint de poriën, zorgt voor een fijnere huidstructuur en een gezonde glans.

Met een creme masker € 77,- / met alginaat masker € 82,- / met collagen film masker € 87,-

Reinigen, enzyme peeling, bio active complex, uitreinigen, epileren, massage, crème masker OF alginaat masker OF collagen film masker, serum, crème met spf 40, mist vitamine C.

Glycol Treatment (Intensiteit Mild)

Actieve glycolzuur peeling die zorgt voor een gecontroleerde verwijdering van dode huidcellen en een optimaal hydraterend effect. Zonbeschadiging wordt herstelt en rimpeltjes worden verfijnt. Verbetert  de vochtigheidsgraad en algehele uitstraling van de huid.

€ 82,-

reinigen, enzyme peeling,  35% glycolic peel,  bio active complex, uitreinigen, epileren, massage met super hydrating mask, spf 40.

 Thermal Detox Peel (Intensiteit Medium)

Een verwarmende en bruisende peeling met een diepreinigende werking. De peeling ontgift, exfolieert en geeft de huid een zuurstof boost waardoor deze glad en stralend wordt en je direct profiteert van een gezonde uitstraling.

€ 82,-

reinigen, conditioner, thermal detox peel (bruisende sensatie), epileren, uitreinigen, massage, cremé masker, after care en sun C.

 

 Hyaluronic Ultra Filler (Intensiteit Medium)

 Een comfortabele en sterk hydraterende behandeling voor de vochtarme, rijpe huid met rimpeltjes of volumeverlies. Dankzij hyaluronzuur wordt de vochtbalans hersteld en de stofwisseling geoptimaliseerd.

€ 82,-

reinigen, conditioner, enzyme peeling, 35% glycol peeling, epileren, uitreinigen, hyaluron gel, massage, cremé masker, after care en sun C.

SRC Treatments (Intensiteit Strong)

SRC Anti- pigment: Intensieve melkzuur peeling speciaal ontwikkeld voor het behandelen van vroegtijdige huidveroudering en pigment problemen. Het resultaat is een gladde, jonger uitziende huid met een egale huidskleur.

€ 87,-

SRC Anti-aging: Huidverjongende peeling die huidveroudering, rimpels en lijntjes op een effectieve manier aanpakt met een direct egalere, glanzende en jonger uitziende huid als resultaat.

€ 87,-

SRC Anti-acné: Zuiverende salicylzuur peeling die acné op alle fronten aanpakt. Dankzij het diepreinigende effect en de normaliserende werking op de actieve talgklieren ontstaat een schone en rustige huid met minder onzuiverheden, ontstekingen en littekens.

€ 87,-

reinigen, enzyme powder met liquid activator, cleansing gel, prepping solution, SRC voor gewenst huidtypen, TDS solution, alginaat masker, after care hydrator en spf 40.

Uitleg peeling

Bindweefsel treatment  

Een gezichtsbehandeling met een intensieve massage. De bovenste huidlaag, de opperhuid, wordt gepasseerd en er wordt gewerkt in de diepere huidlagen. Verklevingen worden opgeheven waardoor littekentjes en rimpels minder worden. Ook gaat uw gezicht er veel meer ontspannen uitzien. De doorbloeding (toevoer van zuurstof) wordt gestimuleerd, evenals het bindweefsel. Met als doel het steviger en gezonder maken van de huid.

€ 87,-

Reinigen, epileren, fruitzuur peeling, uitreinigen, passage massage eventueel met silicone cups, masker en dagverzorging.

 

Peel Intense (Intensiteit Intense)

De Nimue Peel Intense is een huidvernieuwings behandeling. Door de oppervlakkige huidlagen te verwijderen, wordt de huid gedwongen een nieuwe huidlaag aan te maken. Deze vorm van 'vervellen' is een natuurlijk proces dat we in deze behandeling stimuleren en versnellen.

€ 87,-

reinigen, conditioner, enzyme peeling, conditioner, bio active complex, epileren, uitreinigen, peel intense en spf 40.

( na de behandeling kan u licht gaan vervellen. Na de behandeling mag u alleen drie dagen lang uw huid reinigen, pre & post en sun C gebruiken. Na drie dagen dan pas uw gewone creme gaan gebruiken. Dit om het vervellen van de huid te stimuleren) 

Smart Resurfacer (Intensiteit Intense)

Een verjongende behandeling die een maximale stimulatie geeft aan de huid voor de aanmaak van gezonde cellen met een minimale downtime. De nieuwste en krachtigste peeling van Nimue. Voor zowel huidveroudering, pigment als milde acné.

€ 87,-

Reinigen, conditioner, enzyme powder peeling, smart resurfacer peeling, serum en tds, masker met nek en hals massage, after care hydrator, spf 40 en vitamine c moisture mist.

Micro neelding 1e behandeling incl roller t.w.v € 50.00

Behandeling waarbij direct zichtbare huidverjonging en collageen stimulatie wordt bereikt. Een microneedlingroller die een minimale penetrerende werking heeft, wordt hierbij gebruikt om de huid toegankelijker te maken voor de werkstoffen. Betere opname van uw thuisverzorgingsproducten.

1e behandeling € 125,- / met alginaat masker € 95,- / met collagen film masker € 105,-

reinigen, enzyme peeling, bio active complex, uitreinigen, epileren, prepping solution, microneedling met TDS solution, alginaat OF collagen film, after care hydrator en spf 40.

 Uitleg microneedling

 

Kennismakingsbehandeling

Huidanalyse + 45 minuten behandeling & producten voor thuis.

€ 95,-

Losse modules voor uitbreiding van uw gezichtsbehandeling

€ 15,- per module

Keuze uit:

Collagen film oogmasker 
Bio active complex
Peeling
Fruitzuur
Cuppingmassage
Bindweefselmassage
 

Couperose en fibromen verwijdering

 Vanaf € 25,-

Uitleg verwijdering