Bella Bellezza

Schoonheidssalon & pedicure

Bioskinjetting

BioSkinJetting

Voor een rimpelloze toekomst!

 

Bioskinjetting is een natuurlijke methode voor rimpelcorrectie. Rimpels en kleine littekens kunnen met deze methode zichtbaar worden verminderd BioSkinJetting is gebaseerd op het vermogen van de huid te regenereren. Door het gebied direct onder de rimpel te activeren, wordt de huid aangespoord nieuw weefsel te vormen. Dit nieuwe weefsel bevat jonge collagene en elastische vezels die de rimpel weer opvullen.                                                                                                                                                          

De voordelen van BioSkinJetting zijn: geen inspuiting of operatie, geen lichaamsvreemde stoffen, niet vervelend om te ondergaan, snel zichtbaar en natuurlijk resultaat en het is niet belastend; u hoeft bijvoorbeeld geen vrij te nemen van uw werk.

Toepasbaarheid alle rimpels en kleine littekens is het gezicht kunnen worden behandeld. De methode wordt toegepast bij rimpels op het voorhoofd, rond de ogen, op de wangen, de bovenlip, de kin en de neus - lippenlijn.

Veiligheid Bioskinjetting werkt zonder inspuiting van lichaamsvreemde stoffen. Uw huid vult zelf de rimpel of het litteken op met lichaamseigen collageen. Bioskinjetting is dus een volledige biologische en veilige methode.

 

Voor behandeling  Na behandeling

 

Effectiviteit de rimpel of het litteken wordt stapsgewijs minder diep. Omdat uw huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet, is het resultaat langdurig en natuurlijk.

Hoe wordt de methode toegepast? Door specifieke technieken wordt de rimpel van de onderliggende huid losgemaakt. De huid onder de rimpel wordt zo gestimuleerd zelf nieuw bindweefsel te vormen met jonge collagene vezels.

Is de behandeling pijnlijk? Nee, er wordt eerst een voorbereidende crème op de huid aangebracht. De behandeling is daardoor niet vervelend om te ondergaan.
 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van uw leeftijd, leefgewoonten en diepte van de rimpels. Bij fijne rimpels is 1 tot 3 behandelingen meestal voldoende. Bij diepe rimpels adviseren wij u een kuur van 5 behandelingen. De behandeling kan met tussenpozen van twee weken worden herhaald. Afhankelijk van de hoeveelheid rimpels varieert een behandeling in tijdsduur van15 tot 45 minuten.
 

 

 

 

Hoe zie ik er na de behandeling uit?
Direct na de behandeling zijn de behandelde rimpels veranderd in rode streepjes. Deze trekken binnen enkele dagen volledig weg. Tot die tijd kunt u ze met make-up camoufleren en zal niemand ze opmerken.
 

Hoe gaat het na de behandeling?
Er is een speciale bioskinjetting-nabehandelingsset die bestaat uit twee cremes. Deze cremes worden als naverzorging thuis gebruikt. U mag minimaal gedurende veertien dagen niet gebruik maken van de zonnebank of onbeschermd zonnen.
 

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?
Met bioskinjetting wordt de ’leeftijd van de huid’ teruggebracht naar een eerder moment. Het natuurlijke verouderingsproces verloopt daarna geleidelijk en natuurlijk. Hoelang het uiteindelijke resultaat aanhoudt, is sterk afhankelijk van erfelijkheid en leefgewoonten. Negatieve invloeden zijn bijvoorbeeld : zon en zonnebank, roken en een te kort aan vitamines. Door het thuisgebruik van de ondersteunende producten uit het krachtige Pascaud assortiment zal het verouderingsproces worden afgeremd en de behaalde resultaten nog langer aanhouden.
 

En als mijn huid geen collageen meer aanmaakt?
Dan kiest uw specialist voor de aanvullende methode bioskinsmoothing. Het bioskinsmoothing apparaat geeft een hoogfrequent signaal aan de huid via een 24 karaat gouden, steriele ‘smoother’ . Dit signaal heeft een verstrakkend en vergladdend effect op de behandelde huidzone.

 

Prijzen:

Enkele rimpel -  kuur van 5 behandelingen incl nabehandelsetje en voor en na foto's    € 375.00.  

Meerdere rimpels (zone) - kuur van 5 behandelingen incl nabehandelsetje en voor en na foto's    € 700.00.   

 

 

 

 

 

 

Bella Bellezza

Afspraak maken:

Bel: 010 2950024