Verzenden

Bij Salon Bella Bellezza betaal je € 6.75 verzendkosten. Is jouw bestelling €50,- of hoger dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening!
Levertijd

Elke bestelling wordt met veel aandacht en liefde ingepakt. Je zult ervaren dat het echt een cadeautje is om uit te pakken. 
De bezorgtijd bij Salon Bella Bellezza duurt maximaal 7 dagen.
Mocht je jouw bestelling niet of niet op tijd hebben ontvangen?  Neem contact met ons op via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Retourneren

Bedenktermijn niet blij met je ontvangen product(en)? Dat kan natuurlijk altijd en willen we graag voor je oplossen. Bij Salon Bella Bellezza geldt voor alle webshop bestellingen een bedenktijd van maximaal 14 dagen. De bedenktijd gaat in op de dag van ontvangst van de bestelling. Wanneer het product ongebruikt en ongeopend is kan dit (goed verpakt) retour gestuurd worden binnen dit termijn. Na het verstrijken van de bedenktermijn is de koopovereenkomst een feit. Retourneren is mogelijk tenzij anders vermeld, mits je volgens onze voorwaarden te werk gaat. Meer informatie vind je op onze website onder het kopje leverings voorwaarden. Je kan het artikel binnen de bedenktermijn retourneren mits aan de volgende regels wordt voldaan:

• Het artikel wordt geretourneerd in onbeschadigde, niet beschreven en originele verpakking zonder tape, plakband of stickers

• Het artikel is onbeschadigd en niet gebruikt


Bij ontvangst van de bestelling zijn de goederen jouw eigendom geworden. Zorg daarom dat je over een verzendbewijs van de transporteur beschikt als je artikelen retour stuurt. Zo kan je eventueel schade of verlies bij je transporteur claimen. Uitgesloten van herroepingsrecht Geopende artikelen die niet voldoen aan de bovenstaande regels blijven jouw eigendom. Deze artikelen worden naar jou terug gestuurd en de gemaakte kosten worden bij je in rekening gebracht. Sommige artikelen mogen niet retour worden gestuurd. Dit geldt onder andere voor artikelen:

• Die duidelijk persoonlijk van aard zijn

• Die uit hygiënische of gezondheidsredenen niet geschikt zijn om te worden geretourneerd

• Die special voor jou besteld zijn• Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden

• Die snel bederven of verouderen

• Waarvan de prijs afhankelijk is van schommelingen op de financiële markt waarop wij geen invloed hebben

 Wil je een artikel ruilen voor het zelfde artikel in een andere kleur? Je kunt het artikel binnen de bedenktijd retourneren. Het nieuwe artikel bestel je opnieuw via Salon Bella Bellezza. Een bestelling van het zelfde artikel in een andere kleur of maat geldt als een nieuwe bestelling. Wij brengen daarom opnieuw eventuele verzendkosten in rekening. Kosten van retourneren / terugstorten De kosten voor het retourneren naar Salon Bella Bellezza zijn altijd voor eigen rekening. In het geval van een foutieve levering of een defect/beschadigd artikel, storten wij, na ontvangst van het product, en na beoordeling, de gemaakte verzendkosten terug op jouw rekening. Voor terugbetaling geldt een termijn van maximaal 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Retour vanuit buitenland Het is mogelijk om vanuit het buitenland artikelen retour te sturen. De kosten hiervoor zijn altijd voor jouw eigen rekening.

Retouradres Salon Bella Bellezza, Stormshoek 78, 3191 TL Hoogvliet/Rotterdam