Nieuwsbrief  

September - Oktober - November
THERAL DETOX PEEL SEIZOENSBEHANDELING 

 
Een verwarmende en bruisende peeling met een diepreinigende werking. De peeling ontgift, exfolieert en geeft de huid een zuurstof boost waardoor deze glad en stralend wordt en je direct profiteert van een gezonde uitstraling.
 

Summer treatment in september – oktober en november te boeken voor € 79,-   

         
  

NIEUW in de salon!!
Al heel lang stond dit apparaat op mijn wensenlijstje de Observ. 
Mede door de steeds groter wordende vraag naar huidverbetering, het verhelpen van huidproblemen en vroegtijdig ontdekken van verdachte plekjes in de salon. Is de Observ een geweldige aanvulling en hulp om inzicht te geven wat er allemaal in uw huid gebeurd.
Meer info over de Observ
Veel gestelde vraag: hoe gaat het met je opleiding?

Even een leuke update over mijn opleiding. Vele van u hebben het waarschijnlijk wel meegekergen dat ik afgelopen juni 5 centrale examens heb moeten afleggen voor mijn opleiding tot Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie. De examens brachten toch flink wat stress en zenuwen met zich mee al zit ik toch best al lang in  het vak haha. Maat toch moet je soms uit je comfortzone treden en dat was zeker het geval voor mij. Het geven van o.a. een presnetatie en daarna gelijk een vragenvuur van een uur voor de examencommissie was wel even stressen. Maar gelukkig heb ik alle examens met voldoendes kunnen afronden. Ik heb de specialisatie ontharingstechnieken mogen toevoegen aan mijn specialisatielijstje. Tot nu toe heb ik alle centrale examens behaald voor de opleiding. Eind september ga ik weer veder met de laaste modules van de opleiding. Op het programma staat nog litteken behandeling en een stukje herhaling van de specialisaties acne, elektrisch ontharen en medische camouflage. De planning loopt nog steeds goed en ik hoop eind dit jaar mijn diploma in ontvangst te mogen nemen.

Bedankt voor al jullie interesse!------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.30
Dinsdag 09.00 - 17.30
Woensdag 09.00 - 12.30
Donderdag 09.00 - 17.30
Vrijdag 09.00 - 15.00
Zaterdag en Zondag gesloten

Tot ziens in de salon, 

Deborah
Salon Bella Bellezza
Stormshoek 78
3191 TL 
Hoogvliet010-2950024

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.salonbellabellezza.nl